WP-sivuston erityishuolenpito

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, sillä huhtikuussa 2023 sen päälle on rakennettu 43.2% kaikista maailman verkkosivuista. Suurin syy valtaisaan suosioon on WP:n avoin lähdekoodi, jonka ansiosta ohjelmiston käyttäminen on täysin ilmaista.

Avoin lähdekoodi ja valtava suosio ovat houkuttelevia myös sivustoille murtautumaan pyrkiville tahoille. Kun uusi tietoturvapäivitys julkaistaan, alkaa kilpajuoksu siitä kuinka monta sivustoa hyökkääjät ehtivät automatisoidusti murtaa ennen kuin sivustot päivitetään.

Huolenpito tuo turvaa tunnettuja haavoittuvuuksia vastaan, pidentää sivuston elinkaarta ja useimmat mahdolliset ongelmat voidaan estää jo ennalta. Tarjoankin asiakkailleni huippuluokan huolenpitoa.

Asiantuntijan hellää huolenpitoa

Pidän huolta sivustostasi kuin omastani. Paitsi että päivitän sivustosi, niin etsin aktiivisesti myös merkkejä mahdollisista tulevista ongelmista. Pienet korjaukset hoidan heti ja tarvittaessa suosittelen isompia korjauksia.

Automatiikalla kustannustehokkuutta

Päivitykset ajan aina manuaalisesti, mutta hyödynnän automatiikkaa työn nopeuttamiseksi, mm. varmuuskopioimisessa sekä tunnettujen tietoturvahaavoittuvuuksien etsimisessä sivustosi käyttämistä lisäosista ja teemoista.

Laatukeskeistä ja asiakaslähtöistä

Huolenpitopalveluni on suunniteltu vastaamaan asiakkaideni tarpeisiin. Tärkeintä minulle on huolenpidon tinkimätön laatu ja horjumaton mielenrauha asiakkailleni sivustojensa toiminnan suhteen.

Huippuluokan huolenpitoa!

blue UTP cord

Ylläpito ja domain

Erityishuolenpito sisältää aivan kaiken tarvitsemasi, myös kotimaisen ylläpidon, yhden domainin ja sille turvallisen nimipalvelun.

cable network

Varmuuskopiot tunneittain

Onko sivustosi varmuuskopiot ajantasalla? Huolenpitooni kuuluu jopa tunnittaiset varmuuskopiot sivustosta Eurooppalaiseen konesaliin.

black iphone 5 on yellow textile

Tietoturvapäivitykset

Tietoturvapäivitykset asennetaan manuaalisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun tieto haavoittuvuudesta ja sen korjaava päivitys julkaistaan.

laptop computer on glass-top table

Automaattinen raportointi

Huolenpidosta saamaasi hyötyä ei tarvitse arvailla. Saat automaattisesti raportin tehdyistä toimenpiteistä kerran kuukaudessa.

Mitä erityishuolenpito pitää sisällään?

WordPressin, lisäosien ja teemojen päivitykset kerran viikossa

Sivuston varmuuskopiointi aina ennen päivitysten asentamista

Päivityksissä tulevien muutosten läpikäynti ennen päivittämistä

Tietoturvapäivitysten asentaminen mahdollisimman nopeasti

Automaattinen varmuuskopiointi jopa 1-24 tunnin välein

Varmuuskopioiden säilytys Eurooppalaisessa konesalissa

Kuukausittainen automaattinen raportti tehdyistä toimenpiteistä

Asiantuntija vierailee sivustolla etsimässä mahdollisia ongelmia

Kuulostaako hyvältä?

WordPress-sivuston erityishuolenpito vain
197€ / kk tai 2 167€ / vuosi.

Kyllä, 12 kk määräaikaisen huolenpidon saat 11 kk hinnalla!

Kaipaisitko strategisempaa kumppanuutta?