Tapahtumat

Olen päässyt työskentelemään tapahtumatekniikan parissa lähes koko toimialan laajuudelta, niin äänen, valon kuin videonkin parissa. Asiakkaani arvostavat monialaista osaamistani ja pitkää kokemustani alalta. C-kortillisena freelancerina olen ehtinyt työskentelemään monelle alan yritykselle Suomessa, mutta parhaiten olen viihtynyt Oululaisen Livepaletin palveluksessa.

Oskari Järvelin
Kuva: Jorik Kleen.

Eniten työtunteja olen tehnyt valaistuksen parissa, joita peruskoulun juhliin tehden alunperinkin alalle eksyin. Valaistuksen ohella olen pitkään toiminut myös saliääni- sekä monitorimiksaajana. COVID-19-pandemian myötä tapahtumakalenteriin jäljelle jäivät ainoastaan livestriimit.

Valaistus

Valomiehenä olen työskennellyt monipuolisesti mm. festareilla, kiertueilla, yritysjuhlissa, tanssi- ja luistelukoulujen lukukausinäytöksissä, livestriimeissä kuin Oulun teatterissakin.

Venueista olen päässyt kokemaan mm. festarilavat, olohuoneet, jäähallit, konserttisalit, tyhjät teollisuushallit, klubit, autotallit kuin jumppasalitkin.

Miksaus

Työskentelen elävän musiikin tapahtumissa pääasiassa saliäänimiksaajana, jolloin huolehdin yleisön kuulonautinnosta. Tarvittaessa olen toiminut myös monitorimiksaajana huolehtien siitä, että artistit kuulevan itsensä ja toisensa.

Viime vuosina olen päässyt työskentelemään suuresti ihailemani Moskah-yhtyeen vakioäänimiehenä huolehtien sekä saliäänestä että monitoroinnista.

Livestriimit

Livestream-osaamista olen päässyt kehittämään, kun COVID-19-pandemian myötä keikkakalenteri tyhjentyi muista tapahtumista. Striimeissä olen toiminut mm. kuvaajana, ohjaajana, miksaajana, valomiehenä kuin striimiteknikkonakin.

Copyright © 2012 - 2021: Oskari Järvelin.