Verkkosivut

Tarvitsetko apua sivustosi tai verkkokauppasi kanssa? Haluatko nykyisistä sivuistasi nopeammat, saavutettavammat tai tietoturvallisemmat? Kaipaatko uusia ominaisuuksia, liiketoimintaa tehostavia integraatioita tai kokonaan uutta sivustoa?

Monipuoliset sivustopalveluni

black flat screen computer monitor

Verkkosivustot

WordPress ei ole suotta maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päälle on rakennettu 43.1% kaikista maailman sivustoista. Kauttani saat ammattitason sivustot, teemat ja lisäosat jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Tutustu: WordPress -palvelut

shallow focus photography of computer codes

Verkkokaupat

WooCommerce on maailman suosituin avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, johon saa helposti kotimaiset verkkopankkimaksut ja toimitustavat. Perinteisen verkkokaupan lisäksi WooCommerce taipuu myös erikoisempiin verkkomyyntitarpeisiin.

Ylläpito ja huolenpito

Kauttani saat kaiken mitä WordPress-sivusto tarvitsee kestäkseen hyvin aikaa, myös kotimaisen ylläpidon ja automatiikkaa hyödyntävän huolenpidon. Nimipalvelut tarjoan Cloudflaren kautta, joka suojaa sivustoa mm. palvelunestohyökkäyksiltä.

Tutustu: WP-sivustojen huolenpito

Kauppa nurin? Ei hätää!

Apuani saa mahdollisesti myös kriittisiin poikkeustilanteisiin, esim. verkkokauppojen kiireellisiin ongelmiin!

Hälytyslisä arkisin +100%
Hälytyslisä iltaisin (klo 16-00), viikonloppuisin ja pyhinä +200%
Hälytyslisä öisin (klo 00-08) +300%.

Korotettu valmius turvanasi kriittisinä aikoina

Onko tulossa sivustojulkaisu, uuden tuotteen julkistus tai erityisen tärkeä mainoskampanja?

Korotettu valmius tarjoaa turvaa niinä kriittisinä hetkinä, kun sivustosi toimintavarmuus on kaikista tärkeintä. Korotetussa valmiudessa päivystän järjestelmissäsi ja tarvittaessa kadotan yllättävät ongelmasi ennätysnopeudella.

Korotettu valmiutta tarjoan hintaan 300€ / 8h. Tilaukset vähintään viikko etukäteen. Valmiuden aikana tehdyt työtunnit veloitan korotetun valmiuden ajalta normaalihinnan mukaisesti.

Mitä sivusto maksaa?

Verkkosivuston hintaan vaikuttaa moni tekijä; ylläpito, huolenpito, työn määrä, integraatiot ja mahdolliset lisenssit. Oma työni maksaa 60€ / tunti ja autan mielelläni selvittämään, mitä muita kuluja sivustosi saattaa tarvita.

Etsin mielelläni parhaita ratkaisuja eri budjeteille, joten ota matalalla kynnyksellä yhteyttä budjetistasi riippumatta!

Huolenpitoa myös valmiille sivustoille

Huolenpito suojaa sivustoasi ja pidentää sen elinkaarta. Sivustokumppanina voin auttaa määrittelemään ja saavuttamaan sivustonne strategiset tavoitteet, varmistamaan sivuston toiminnan ja kehittämään sivustoa suunnitelmallisesti sekä pitkäjänteisesti.