Verkkosivut

Autan kaikissa verkkosivustoihin liittyvissä ongelmissa nopeasti ja ammattitaitoisesti! Uusien verkkosivujen lisäksi fiksaan nykyisiä sivustoja; tarvitsipa apua vikojen korjaamiseen tai uusien sisältöelementtien luomiseen.

Monipuolista ammattiapua

Hyödynnä yli 12 vuoden laaja-alainen
työkokemukseni verkkosivujen kehittämisestä.

Uudet verkkosivustot

Sivustouudistuksen avulla voidaan korjata kokonaisvaltaisia haasteita sivuston käyttökokemuksessa, ominaisuuksissa tai sisällönhallinnassa yhdellä kertaa.

Sivustojen jatkokehitys

Jatkokehitys auttaa, kun sivustoa ei ole tarvetta rakentaa uudelleen alusta asti, mutta löydettyjä ongelmia halutaan korjata tai luoda sivustolle uusia ominaisuuksia.

Verkkosivukonsultaatio

Asiantuntijan ulkopuolinen mielipide tukee kehitystoimien tarpeellisuuden perustelua sekä auttaa varmistamaan tehtyjen kehitystoimien vaikuttavuutta.

Osta palveluita verkkokaupasta

Valmiiksi paketoidut verkkosivupalveluni voit ostaa nyt myös helposti suoraan verkkokaupastani

Huolenpito tuo mielenrauhan

Asiakkaideni useimmin toistuvien tarpeiden pohjalta rakentamani WP-sivustojen huolenpitopalvelu takaa mielenrauhan sivustosi toiminnan ja tietoturvan suhteen vuoden jokaisena päivänä.

Terveystarkastus kertoo ongelmista

Kuinka sivustosi oikeasti voi? Terveystarkastus tutkii sivustosi perin pohjin paitsi ongelmien varalta, myös mahdolliset tulevat ongelmat paljastuvat ajoissa.

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos