Verkkosivut

Tarvitsetko apua WordPress-sivustosi tai WooCommerce-verkkokauppasi kanssa? Haluatko nykyisistä sivuistasi nopeammat, saavutettavammat tai tietoturvallisemmat? Kaipaatko uusia ominaisuuksia, liiketoimintaa tehostavia integraatioita tai kokonaan uutta sivustoa? Kiinnostaisiko päättömän nopeat Jamstack-sivut tai erittäin edulliset kevytsivut?

Monipuoliset sivustopalveluni

black flat screen computer monitor

Verkkosivustot

WordPress ei ole suotta maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päälle on rakennettu 43.1% kaikista maailman sivustoista. Kauttani saat ammattitason sivustot, teemat ja lisäosat jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

shallow focus photography of computer codes

Verkkokaupat

WooCommerce on maailman suosituin avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, johon saa helposti kotimaiset verkkopankkimaksut ja toimitustavat. Perinteisen verkkokaupan lisäksi WooCommerce taipuu myös erikoisempiin verkkomyyntitarpeisiin.

Ylläpito ja huolenpito

Kauttani saat kaiken mitä WordPress-sivusto tarvitsee kestäkseen hyvin aikaa, myös kotimaisen ylläpidon ja automatiikkaa hyödyntävän huolenpidon. Nimipalvelut tarjoan Cloudflaren kautta, joka suojaa sivustoa mm. palvelunestohyökkäyksiltä.

Tutustu: WP-sivustojen huolenpito

Headless-sivustot

Headless-sivustot tarjoavat aivan poikkeuksellisen latausnopeuden, kuormankeston ja tietoturvan. Olenkin tehnyt säännöllisesti Jamstack-sivustoja jopari vuotta. Tarjoan monipuolisen valikoiman alustoja valittavaksi sekä ketterää kehitystä myös pitkiin projekteihin.

Tutustu: blogi.oskarijarvelin.fi

Kevytsivut

Kevytsivut ovat nopea tapa luoda yksinkertaisia, näyttäviä ja responsiivisia verkkosivuja. Kevytsivut valmistuvat tyypillisesti alle päivässä ja kokonaiskustannus jää muutamiin satoihin euroihin. Kevytsivuista ei synny minkäänlaisia toistuvia kustannuksia.

Tutustu: kevytsivut.fi

Laskeutumis-sivut

Ländärit on erittäin nopea tapa luoda hyvin yksinkertaisia laskeutumis-sivuja, joilla on yksi selkeä tarkoitus. Nopeuden ja edullisuuden hintana muokkausmahdollisuudet, interaktiiviset ominaisuudet ja responsiivisuus ovat hyvin rajalliset.

Tutustu: landarit.fi

Mitä sivusto maksaa?

Verkkosivuston hintaan vaikuttaa moni muuttuja, sillä työtuntien lisäksi sivustoista voi syntyä kustannuksia ylläpidosta ja erilaisista lisensseistä. Tämän vuoksi en toistaiseksi paketoi esimerkkihintoja sivuilleni, vaikka hinnoitteluperusteet omalle työlleni olenkin julkaissut.

Päinvastoin nakkaan pallon takaisin sinulle. Olipa budjettisi millainen tahansa, löydän varmasti tarpeillesi sopivan toteutustavan. Ole siis rohkeasti yhteydessä!