Hinnoittelu

Haluan pitää hinnoitteluperusteeni mahdollisimman läpinäkyvinä, vaikka asiakaskohtaiset hintani saattavat vaihdella merkittävästi.

Tällä sivulla mainitut hinnat ovat hintaneuvottelun lähtötaso omasta puolestani. Voit aina pyytää tarjousta tai tarjota suoraan budjettiisi sopivaa hintaa jokaiselle projektille.

red and blue light streaks

Sivustot

Tuntityöt 60€ / tunti + alv.

Projektit teen lähtökohtaisesti aina erikseen sovitulla projektihinnalla.

Apuani saa mahdollisesti myös kriittisiin poikkeustilanteisiin, esim. verkkokauppojen kiireellisiin ongelmiin!

Hälytyslisä arkisin +100%, iltaisin (klo 18-00) ja viikonloppuisin +200% sekä öisin (klo 00-08 arkisin, klo 00-10 viikonloppuisin) +300%.

Korotettu valmiutta tarjoan hintaan 360€ / pv + alv. Kesto voi olla korkeintaan 8h ja se on tilattava vähintään viikko etukäteen. Tehdyt työtunnit veloitan korotetun valmiuden ajalta normaalihinnan mukaisesti.

Tapahtumat

Työtunnit 40€ / tunti + alv

Työpäivä 300€ + alv

Tapahtuman sijaitessa yli 100km päässä Oulusta laskutan lisäksi matka- ja majoituskustannukset. Omalla autolla liikkuessa käytän Verohallinnon päättämää kilometrikorvauksen perussummaa, joka on vuonna 2023 0,53€/km.

Julkisten kulkuvälineiden käytön ja majoittumisen laskutan kuittien perusteella. Majoitukseksi kelpaa hyvin myös järjestäjän itse järjestämä majoitus kohtuullisella etäisyydellä tapahtumapaikasta.