Palvelut

Monipuoliset palvelut pitkällä kokemuksella. Olen tehnyt tapahtumia ja verkkosivuja jo vuodesta 2009 lähtien, kumpiakin niin työntekijänä, freelancerina kuin yrittäjänäkin. Teen myös podcasteja ja vuokraan podcast-studiotani pääasiassa Oulun talousalueella.

white laptop computer turned on beside brown paper cup. Palvelut pääkuva

Missä voin auttaa?

Verkkosivut

Computer screen displaying website home page. Kuinka voin auttaa verkkosivujen kanssa?

Tapahtumat

Photo of music chart. Kuinka voin auttaa tapahtumien kanssa?

Podcastit

Kuinka voin auttaa podcastien kanssa?

Monipuoliset verkkosivupalvelut

WordPress-sivut

WordPress ei ole suotta maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päälle on rakennettu 43.1% kaikista maailman sivustoista. Kauttani saat ammattitason sivustot, teemat ja lisäosat jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

WooCommerce-verkkokaupat

WooCommerce on maailman suosituin avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, johon saa helposti kotimaiset verkkopankkimaksut ja toimitustavat. Perinteisen verkkokaupan lisäksi WooCommerce taipuu myös erikoisempiin verkkomyyntitarpeisiin.

WordPress-ylläpito ja huolenpito

Kauttani saat kaiken mitä WordPress-sivusto tarvitsee kestäkseen hyvin aikaa, myös kotimaisen ylläpidon ja automatiikkaa hyödyntävän huolenpidon. Nimipalvelut tarjoan Cloudflaren kautta, joka suojaa sivustoa mm. palvelunestohyökkäyksiltä.

Headless-sivustot

Headless-sivustot tarjoavat aivan poikkeuksellisen latausnopeuden, kuormankeston ja tietoturvan. Olenkin tehnyt säännöllisesti Jamstack-sivustoja jopari vuotta. Tarjoan monipuolisen valikoiman alustoja valittavaksi sekä ketterää kehitystä myös pitkiin projekteihin.

Tutustu: blogi.oskarijarvelin.fi

Kevytsivut

Kevytsivut ovat nopea tapa luoda yksinkertaisia, näyttäviä ja responsiivisia verkkosivuja. Kevytsivut valmistuvat tyypillisesti alle päivässä ja kokonaiskustannus jää muutamiin satoihin euroihin. Kevytsivuista ei synny minkäänlaisia toistuvia kustannuksia.

Tutustu: kevytsivut.fi

Laskeutumis-sivut

Ländärit on erittäin nopea tapa luoda hyvin yksinkertaisia laskeutumis-sivuja, joilla on yksi selkeä tarkoitus. Nopeuden ja edullisuuden hintana muokkausmahdollisuudet, interaktiiviset ominaisuudet ja responsiivisuus ovat hyvin rajalliset.

Tutustu: landarit.fi

Tapahtumatekniikan palvelut

Photo of music chart. Kuinka voin auttaa tapahtumien kanssa?

Valosuunnittelija

Tapahtumissa työskentelen pääasiassa valosuunnittelijana tai -operattorina. Kauttani saat tapahtumien kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut, ennakkosuunnitelmat ja toteutuksen. Olen toteuttanut myös paljon erilaisia tila- ja julkisivuvalaistuksia sekä valotaideteoksia.

person playing the audio controller

Miksaaja

Valojen ohessa seison myös luontevasti äänipöydän takana, sillä olen kiertänyt Oululaisen tanssi- ja soitinyhtye Moskahin vakioäänimiehenä jo vuodesta 2018. Olen tehnyt useammilla festareilla töitä myös monitorimiksaajana.

stage door band and crew only

Roudari

Valojen ja äänen lisäksi olen tehnyt valtavasti kaikkea muutakin: livestriimejä, screenejä, projisointeja ja lavarakenteitakin deckeistä ground supporteihin.

Podcastit ja podcast-studio

Kuinka voin auttaa podcastien kanssa?

Yrityspodcastit avaimet käteen -palveluna

Kaikki mitä tarvitset laadukkaan yrityspodcastin perustamiseksi, toteutettuna joko yhteistyössä markkinointitiimisi kanssa tai täysin itsenäisesti toimeksiantona.

two grey condenser micrphones

Podcast-studion vuokraus

Vuokraa koko studio tai vain tarvitsemasi osat. Asennus, operaattori ja poishaku tarpeesi mukaan. Monipuolinen valikoima suosituimpia ammattimikrofoneja.

Podcastien tuotanto

Kaikki tarvitsemasi podcastin ympärille. Suunnittelu, vieraiden kontaktointi sekä äänitysten järjestely. Visuaalinen ilme, tunnusmusiikit ja verkkosivut. Äänitys, editointi ja jälkituotanto. Kansikuvat, teaserit ja julkaisu.

Kuinka voin auttaa?

Hyödynnä monialainen osaamiseni, pitkä kokemukseni ja vuosien varrella rakentamani verkostoni, missä ikinä niitä tarvitsetkaan.