Tapahtumatekniikan moniosaaja

Siellä missä tapahtuu, tarvitaan tapahtumatekniikkaa. Siellä missä on tapahtumatekniikkaa, tarvitaan tapahtuma-alan ammattilaisia; roudareita. Tässä sulle yksi, täältä Oulusta.

Valosuunnittelija

Tapahtumissa työskentelen pääasiassa valosuunnittelijana tai -operattorina. Kauttani saat tapahtumien kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut, ennakkosuunnitelmat ja toteutuksen. Olen toteuttanut myös paljon erilaisia tila- ja julkisivuvalaistuksia sekä valotaideteoksia.

Ykköspöytävalintani on ChamSys, mutta todistettavasti olen maaliin päässyt myös 2. ja 3. sukupolven mummoillakin.

Miksaaja

Valojen ohessa seison myös luontevasti äänipöydän takana, sillä olen kiertänyt Oululaisen tanssi- ja soitinyhtye Moskahin vakioäänimiehenä jo vuodesta 2018. Olen tehnyt myös useammilla festareilla töitä monitorimiksaajana.

Roudari

Tämän otsikon alle laitan kaiken vuosien aikana matkamittariin kertyneen osaamisen mikä ei muualle mahtunut. Sitäkin kun on mainittavaksi asti.

Erityisesti koronavuosien varrella olen toiminut livestriimeissä projektipäällikkönä, tuottajana, ohjaajana, kuvaajana, äänitarkkailijana, mikrofonimanagerina sekä assarina.

Kuvapuolella olen ollut kasaamassa lediscreenejä, valkokankaita ja projisointiratkaisuja. Videotykkien ominaisuudet ovat tulleet hyvinkin tutuiksi.

Lavarakenteistakin olen saanut monipuolisesti kokemusta kasattuani ja purettuani deckejä, ground supporteja, paineaitoja sekä monenlaisia mobiililavoja.

Mitä tapahtuman toteutus sitten oikein maksaa?

Tapahtuman hintaan vaikuttaa moni muuttuja, sillä työtuntien lisäksi tapahtumista voi syntyä kustannuksia tekniikan vuokraamisesta ja logistiikasta. Tämän vuoksi en toistaiseksi paketoi esimerkkihintoja sivuilleni, vaikka hinnoitteluperusteet omalle työlleni olenkin julkaissut.

Päinvastoin nakkaan pallon takaisin sinulle. Olipa budjettisi millainen tahansa, löydän varmasti tapahtumallesi sopivan toteutustavan. Ole siis rohkeasti yhteydessä!