Tapahtumatekniikan moniosaaja

Tarjoan laaja-alaisesti ammattitaitoista apua tapahtumien toteuttamisessa tarvittavan tekniikan parissa Oulusta käsin.

Hyödynnä ammattitaitoni

Hyödynnä laaja-alaista osaamistani hyvin edullisella tuntihinnalla 40€ / tunti + alv.

Valaistus

Valaistus on tapahtumien kulmakiviä ja ammattitaitoinen valo-operaattori tekee tapahtumasta juuri teidän näköisenne.

Valo-ohjaimista hallitsen hyvin. ChamSys MagicQ:n ja grandMA3:n. Rakennan tehokkaat busking-pinnat kuten myös näyttävät aikakoodiesityksetkin.

Miksaus

Miksaaja saa tapahtumasi kuulumaan. Livemusiikki nousee illan kokokohdaksi, kun sekä yleisö että esiintyjät viihtyvät.

Äänipöydistä hallitsen hyvin X/M32:n, Yamahan QL/CL -sarjat. Valmistajista myös Soundcraft, Allen&Heath sekä DiGiCo ovat tulleet tutuiksi

Livestriimit

Toimiva livestriimi yhdistää katsojat lähellä ja kaukana saumattomasti yhden interaktiivisen tapahtuman äärelle.

Striimaustekniikoista hallitsen hyvin OBS:n ja vMixin. Myös Blackmagic Designin tuotteet miksereistä kameroihin ovat tuttuja.

Käytän omaa valokalustoa

Käytössäni on tehokas ammattitason valo-ohjain Chamsys Stadium Connect, joka kykenee kontrolloimaan jopa 64 universumin ja visualisoimaan 256 universumin verran valoja itsessään ilman lisäprosessointiyksiköitä.

Valo-ohjaimen käyttöliittymää varten löytyy 24-tuumainen kosketusnäytöllinen AIO-tietokone ja etäohjaukseen 10-tuumainen tabletti. Ohjausjärjestelmän virransyöttö on UPS-varmistettu jopa 30 minuutiksi riittävällä akustolla.

Ohjausjärjestelmä rakentuu mustaksi verhotulle pöydälle, joka vie tilaa tarkkaamosta 1,2m x 0,6m. Työtason korkeus on 93cm, jolloin valo-ohjain nousee ergonomiselle korkeudelle.

Ohjauksen IO-puolelle omistan myös 4-porttisen ArtNet-noden.

Dante-sertifioitu asiantuntija

Tapahtumatekniikan parissa olen hitain askelin siirtymässä teknikosta asiantuntijaksi. Tuoreimpana olen suorittanut kaikki kolme Dante-sertifiointia.

Dante on yksi tärkeimmistä ja kokonaisvaltaisimmista AV-verkoista, joka loistaa monipuolisuudellaan sekä suorituskyvyllään. Kolmostason sertifiointi kertoo osaamisesta tuoda Dante osaksi myös valtavia, maantieteellisestikin laajoja enterprise-tason verkkoja.

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos