Tapahtumatekniikan moniosaaja

Tarvitsetko tukea tapahtumasi teknisessä toteutuksessa? Kaipaisitko elämääsi lisää ääntä tai valoa? Autan tapahtumien teknisessä toteutuksessa Oulusta käsin.

Valosuunnittelija

Tapahtumissa työskentelen pääasiassa valosuunnittelijana tai -operattorina. Kauttani saat tapahtumien kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut, ennakkosuunnitelmat ja toteutuksen. Olen toteuttanut myös paljon erilaisia tila- ja julkisivuvalaistuksia sekä valotaideteoksia.

Minulta löytyy itseltäni ChamSys Stadium Connect, mutta työskentelen sujuvasti myös 2. ja 3. sukupolven grandMA -pöydilläkin.

Miksaaja

Valojen ohessa seison myös luontevasti äänipöydän takana, sillä olen kiertänyt Oululaisen tanssi- ja soitinyhtye Moskahin vakioäänimiehenä jo vuodesta 2018. Olen todistettavasti työskennellyt festareilla myös monitorimiksaajan tontilla.

Tuottaja

Toimin Scene Artsilla teknisenä tuottajana, ja huolehdin tapahtumien onnistumisesta suunnittelupöydältä jälkituotantoon.

Autan tapahtumien teknisen toteutuksen suunnittelussa ja kaikissa etukäteisvalmisteluissa tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tapahtumien aikana työskentelen laajasti äänen, valon, ohjaamisen, kuvaamisen, tapahtuma-alustojen ja etäosallistujien parissa.

Roudari

Tämän otsikon alle laitan kaiken vuosien aikana matkamittariin kertyneen osaamisen mikä ei muualle mahtunut. Sitäkin kun on mainittavaksi asti.

Erityisesti koronavuosien varrella olen toiminut livestriimeissä projektipäällikkönä, tuottajana, ohjaajana, kuvaajana, äänitarkkailijana, mikrofonimanagerina sekä assarina.

Kuvapuolella olen ollut kasaamassa lediscreenejä, valkokankaita ja projisointiratkaisuja.

Rakenteistakin olen saanut monipuolisesti kokemusta kasattuani ja purettuani nostinpisteistä, deckejä, ground supporteja, paineaitoja sekä monenlaisia mobiililavoja.

Mitä tapahtumatekniikka sitten oikein maksaa?

Tapahtuman hintaan vaikuttaa moni muuttuja, sillä työtuntien lisäksi tapahtumista voi syntyä kustannuksia tekniikan vuokraamisesta ja logistiikasta. Osaamiseni vuokraaminen tapahtumiin kustantaa 40€ / tunti.

Etsin mielelläni parhaita ratkaisuja eri budjeteille, joten ota matalalla kynnyksellä yhteyttä budjetistasi riippumatta!