WP-sivuston huolenpito

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, sillä huhtikuussa 2023 sen päälle on rakennettu 43.2% kaikista maailman verkkosivuista. Suurin syy valtaisaan suosioon on WP:n avoin lähdekoodi, jonka ansiosta ohjelmiston käyttäminen on täysin ilmaista.

Avoin lähdekoodi ja valtava suosio ovat houkuttelevia myös sivustoille murtautumaan pyrkiville tahoille. Kun uusi tietoturvapäivitys julkaistaan, alkaa kilpajuoksu siitä kuinka monta sivustoa hyökkääjät ehtivät automatisoidusti murtaa ennen kuin sivustot päivitetään.

Huolenpito tuo turvaa tunnettuja haavoittuvuuksia vastaan, pidentää sivuston elinkaarta ja useimmat mahdolliset ongelmat voidaan estää jo ennalta. Tarjoankin asiakkailleni huippuluokan huolenpitoa.

Asiantuntijan hellää huolenpitoa

Pidän huolta sivustostasi kuin omastani. Paitsi että päivitän sivustosi, niin etsin aktiivisesti myös merkkejä mahdollisista tulevista ongelmista. Pienet korjaukset hoidan heti ja tarvittaessa suosittelen isompia korjauksia.

man in black jacket sitting on white chair

Automatiikalla kustannustehokkuutta

Päivitykset ajan aina manuaalisesti, mutta hyödynnän automatiikkaa työn nopeuttamiseksi, mm. varmuuskopioimisessa sekä tunnettujen tietoturvahaavoittuvuuksien etsimisessä sivustosi käyttämistä lisäosista ja teemoista.

black and white paper boat

Laatukeskeistä ja asiakaslähtöistä

Huolenpitopalveluni on suunniteltu vastaamaan asiakkaideni tarpeisiin. Tärkeintä minulle on huolenpidon tinkimätön laatu ja horjumaton mielenrauha asiakkailleni sivustojensa toiminnan suhteen.

Huippuluokan huolenpitoa!

MacBook Pro

Säännölliset päivitykset

Kiireettömät päivitykset lisäosille ja teemoille suoritetaan 2-4 kertaa kuukaudessa. Aina ennen päivityksiä sivustosta otetaan varmuuskopio.

black iphone 5 on yellow textile

Tietoturvapäivitykset

Tietoturvapäivitykset asennetaan manuaalisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun tieto haavoittuvuudesta ja sen korjaava päivitys julkaistaan.

cable network

Päivittäiset varmuuskopiot

Onko sivustosi varmuuskopiot ajantasalla? Huolenpitooni kuuluu päivittäiset varmuuskopiot sivustosta Eurooppalaiseen konesaliin.

laptop computer on glass-top table

Automaattinen raportointi

Huolenpidosta saamaasi hyötyä ei tarvitse arvailla. Saat automaattisesti raportin tehdyistä toimenpiteistä kerran kuukaudessa.

Mitä huolenpito pitää sisällään?

WordPressin, lisäosien ja teemojen päivitykset 2-4 kertaa kuukaudessa

Sivuston varmuuskopiointi aina ennen päivitysten asentamista

Päivityksissä tulevien muutosten läpikäynti ennen päivittämistä

Tietoturvapäivitysten asentaminen mahdollisimman nopeasti

Automaattinen varmuuskopiointi 24 tunnin välein

Varmuuskopioiden säilytys Eurooppalaisessa konesalissa

Kuukausittainen automaattinen raportti tehdyistä toimenpiteistä

Asiantuntija vierailee sivustolla etsimässä mahdollisia ongelmia

Kuulostaako hyvältä?

WordPress-sivuston huolenpito vain
90€ / kk tai 990€ / vuosi.

Kyllä, 12 kk määräaikaisen huolenpidon saat 11 kk hinnalla!

Kaipaisitko jotakin huolenpitoa erityisempää?