WP-sivuston huolenpito

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, mutta avoimen lähdekoodin sovelluksena jättää käyttäjät yksin mahdollisten ongelmien kanssa.

Huolenpito jatkaa siitä mihin ylläpitäjän vastuu loppuu tarjoten laaja-alaista turvaa tunnettuja haavoittuvuuksia vastaan ja pidentää sivuston elinkaarta.

Asiantuntijan hellää huolenpitoa

WP-asiantuntijana tutustun sivustoosi vierailemalla siellä säännöllisesti ja opettelen tuntemaan sen kuin omat taskuni. Yli kymmenen vuoden WP-kehityskokemuksella ja yli neljän vuoden täysipäiväisellä työkokemuksella etsin aktiivisesti merkkejä mahdollisista tulevista ongelmista.

Kustannukset kuriin automatiikalla

Suomalainen käsintehtävä asiantuntijatyö voi muodostua nopeasti hyvin arvokkaasti. Hyödynnänkin vahvasti automatiikkaa työn nopeuttamisessa ja kustannusten pitämisessä kurissa. Olen automatisoinut mm. säännöllisen varmuuskopioimisen, tunnettujen tietoturvahaavoittuvuuksien etsimisen kuin päivitysten sisältöihin tutustumisen.

Laatukeskeistä ja asiakaslähtöistä

Huolenpitopalveluni on suunniteltu vastaamaan rajatun asiakaskuntani tarpeisiin. Tärkeintä minulle on huolenpidon tinkimätön laatu, joten olen rajannut aktiivisten huolenpitoasiakkuuksien kokonaismäärän 12 asiakkuuteen. Näin takaan horjumattoman mielenrauhan asiakkailleni sivustojensa toiminnan ja huolenpitoni korkean laadun suhteen.

Huippuluokan huolenpitoa!

Säännölliset päivitykset

Kiireettömät päivitykset lisäosille ja teemoille suoritetaan 2-4 kertaa kuukaudessa. Aina ennen päivityksiä sivustosta otetaan varmuuskopio.

Tietoturvapäivitykset

Tietoturvapäivitykset asennetaan manuaalisesti mahdollisimman nopeasti kun haavoittuvuus ja sen korjaava päivitys julkaistaan.

Päivittäiset varmuuskopiot

Onko sivustosi varmuuskopiot ajantasalla? Huolenpitooni kuuluu päivittäiset varmuuskopiot sivustosta konesaliin EU:n sisällä.

Automaattinen raportointi

Huolenpidosta saamaasi hyötyä ei tarvitse arvailla. Saat automaattisesti raportin tehdyistä toimenpiteistä kerran kuukaudessa.

Mitä huolenpito pitää sisällään?

WordPressin, lisäosien ja teemojen päivitykset 2-4 kertaa kuukaudessa

Sivuston varmuuskopiointi aina ennen päivitysten asentamista

Päivityksissä tulevien muutosten läpikäynti ennen päivittämistä

Tietoturvapäivitysten asentaminen mahdollisimman nopeasti

Automaattinen varmuuskopiointi 24 tunnin välein

Varmuuskopioiden säilytys konesalissa Euroopan Unionin sisällä

Kuukausittainen automaattinen raportti tehdyistä toimenpiteistä

Asiantuntija vierailee sivustolla etsimässä mahdollisia ongelmia

Kuulostaako hyvältä?

WordPress-sivuston huolenpito vain
90€ / kk tai 990€ / vuosi sis. alv 0%.

Kyllä, 12 kk määräaikaisen huolenpidon saat 11 kk hinnalla!

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos