Lähetä sivustosta kopio Oskarille

Lisää Oskarille tunnukset sivustolle, jos sellaisia ei vielä ole olemassa.

Asenna sivustolle All-in-One WP Migration -lisäosa. Lisäosia asentaaksesi tarvitset ylläpitäjän käyttöoikeudet. Lisäosia voit asentaa vasemman ylläpitovalikon kohdasta Lisäosat >>> Lisää uusi.

Asennettuasi ja aktivoituasi lisäosan siirry sivuston hallintapaneeliin. Vasempaan valikkoon on ilmestynyt varsin alas uusi kohta All-in-One WP Migration. Siirry Vienti -alavalikkoon.

Klikkaa auki Edistyneet asetukset. Valitse kohdat

  • Älä vie mediakirjastoa (tiedostoja)
    • HUOM! Mediakirjastoa ei tarvita, kun sivusto on jo palvelimella, johon pääsee SFTP-yhteydellä. Älä valitse tätä kohtaa, jos kopioit sivustoa paikallisesta kehitysympäristöstä tai omalta koneeltasi, josta en pääse etänä lataamaan mediatiedostoja SFTP / SSH -yhteyksillä.
  • Älä korvaa sähköpostiosoitteiden verkkotunnusta (tietokanta)

Jos sivustosi sisältää jo henkilötietoja esimerkiksi lomakkeista, muista valita myös kohta ‘Protect this backup with a password’.

Lopuksi klikkaa Vie -valikosta kohtaa Tiedosto.

Sivusto pakkaa itsensä yhdeksi tiedostoksi, jonka jälkeen voit ladata tiedoston omalle koneellesi.

Kun tiedosto on latautunut, lähetä se minulle joko sähköpostin liitetiedostona, pilvipalvelun latauslinkkinä tai esimerkiksi WeTransferilla.

Jos suojasit kopion salasanalla, toimita salasana minulle mieluiten erillisellä viestillä jotain toista viestintätapaa käyttäen. Salasanan voit toimittaa esimerkiksi tekstarilla numeroon 045 898 3883.

Ohjetta muokattu viimeksi

Anna nimetöntä palautetta tästä ohjeesta

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos