Palvelut mainostoimistoille

Tunnen hyvin mainostoimistojen kohtaamat haasteet, ja haluankin tarjota täsmälääkkeitä avuksi niihin. Palveluni on suunniteltu sulautettavaksi saumattomaksi osaksi toimistosi omia palveluita tai jälleenmyytäviksi sellaisinaan.

Olen työskennellyt yli neljä vuotta nopeasti kasvaneen B2B-markkinointitoimiston Web Developerina. Vahvuuksiani ovat kyky tehdä niin pieniä tuntitöitä kuin suuria projektejakin ketterästi, hypätä lennosta mukaan keskeneräisiinkin projekteihin ja löytää parhaat ratkaisut kaikille budjeteille.

black flat screen computer monitor

WordPress-kehitys

Kauttani saat uudet WordPress-sivustot ja olemassaolevien sivustojen jatkokehityksen. Editoreista tuttuja ovat Advanced Custom Fields, Elementor, Divi tai Gutenberg. Rakennan WooCommerce-verkkokaupat, räätälöidyt teemat ja WordPress-lisäosat yli vuosikymmenen WP-kokemuksella erittäin vaativistakin projekteista.

monitor displaying index.html codes

Headless-sivustot

Headless-sivustot tarjoavat aivan poikkeuksellisen latausnopeuden, kuormankeston ja tietoturvan. Kauttani saat monipuolisen valikoiman alustoja valittavaksi ja ketterää kehitystä myös pitkiin projekteihin. Toteutan päättömät projektisi yli kahden vuoden kokemuksella huippunopeiden Jamstack-sivustojen rakentamisesta.

Computer screen displaying website home page. Kuinka voin auttaa verkkosivujen kanssa?

Yllä- ja huolenpito

Kauttani saat kaiken mitä WordPress-sivusto tarvitsee kestäkseen hyvin aikaa, myös kotimaisen ylläpidon ja automatiikkaa hyödyntävän huolenpidon. Palveluitani on myös kivutonta jälleenmyydä omille asiakkaillenne saumattomana osana omia palvelukokonaisuuksianne.

Lue lisää: WP-sivuston huolenpito

Miksi ulkoistaa verkkosivuprojekti?

Läpinäkyvä projektinhallinta

Saat reaaliaikaisen näkymän projektien tilannenäkymään tehtävätasolla, jossa voit seurata edistymistä ja näet aikataulu-arvioni kunkin tehtävän valmistumiselle.

Laatutaattua koodia

Käytän nykyaikaisia työkaluja tuottamani koodin laadun jatkuvaan varmistamiseen, jotta sivustosta tulee helposti ylläpidettävä ja vaivattomasti jatkokehitettävä.

Joustavaa tekemistä

Tarvitsetpa apua projektin tiettyyn osaan tai haluat ulkoistaa projektin kokonaan, toimin erinomaisesti sekä yksin että saumattomassa yhteistyössä inhouse-tiimisi kanssa.

Modernit kehitystyökalut

Hyödynnän kehitystyössä mm. tekoälyä, Gulp-automaatioita ja erilaisia skriptejä nopeuttaakseni työskentelyäni ja parantaakseni lopputuloksen laatua.

Kuulostaako hyvältä?

Uusille mainostoimistoasiakkailleni tarjoan nyt ensimmäisen sivustoprojektin kokeiluhintaan -25%

Koulutukset

Kiitellyistä koulutuksistani löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen, riippumatta onko aihe osallistujille täysin uusi vai ennalta jo tuttu.

WordPress

Editorivartti
Käyttö ja sisällönsyöttö
Sisältöeditoriworkshop
Gutenberg-editori
Advanced Custom Fields
Lisäosien luominen
Teeman luominen
Lohkopohjaisen teeman luominen

Saavutettavuus

Saavutettavuusvartti
Verkkosisällön saavutettavuus-workshop
Verkkosisällön saavutettavuusohjeet (WCAG)
Saavutettavuus koodareille
Saavutettavuus suunnittelijoille
Saavutettavuus sisällönluojille

Tietoturva

Tietoturvavartti
Tietoturvaworkshop
GDPR-workshop
Tietoturvalliset prosessit
Salasanat ja monivaiheinen kirjautuminen
WordPressin kovennus
Tietoturva lisäosakehityksessä
Tietoturva teemakehityksessä

Koulutustyypit

Aihevartit

Tiivitä n. 15min esittelyjä erilaisiin aiheisiin pintapuolisesti, jotka sopivat hyvin suurillekin yleisöille, kuten koko yrityksen henkilöstölle.

Peruskoulutukset

Peruskoulutukset räätälöidään aina jokaiselle kohdeyleisölle alkukyselyn ja tilaajan toiveiden mukaan sisällön, pituuden, lähtötason ja teknisyyden suhteen.

Workshopit

Käytännönläheisiä koulutuspäiviä pienille ja keskisuurille ryhmille. Sisältää alku- ja loppukyselyt, interaktiivisia ryhmätehtäviä ja syvälle aiheeseen meneviä oppitunteja.

Kevään 2023 koulutustarjous!

Legendaarinen Oskarin saavutettavuusvartti vain 99€!

Miksi saavutettavuus on tärkeää huomioida? Mitä se oikeastaan edes on? Mitä vaatimuksia EU:n saavutettavuusdirektiivi tullessaan kesäkuussa 2025?

Koe inspiroiva ja informatiivinen saavutettavuusvartti, jonka menestyksen pohjalta syntyi koko aihevarttien koulutuskokonaisuus. Saavutettavuusvartti sopii erinomaisesti niin yrityspäättäjille, markkinoinnin ammattilaisille kuin verkkosivuja ylläpitävillekin.

Sopii mainiosti esimerkiksi viikkopalavereiden yhteydessä pidettäväksi. Saavutettavuusvartin normaalihinta 120€. Koulutus sisältää esitysmateriaalin ja etänä pidettäessä myös tallenteen vartista.

Varaa saavutettavuusvarttisi nyt!