Mainostoimistojen luottokumppani

Tarjoan täsmälääkkeitä mainostoimistojen kohtaamiin haasteisiin, kun sisäiset resurssit uhkaavat loppua tai asiakas tarvitsee vaativaa erikoisosaamista.

black flat screen computer monitor

WordPress-kehitys

Kauttani saat uudet WP-sivustot ja olemassaolevien sivustojen jatkokehityksen. Editoreista tuttuja ovat Advanced Custom Fields, Elementor, Divi ja Gutenberg. Toteutan varmalla otteella sivustot, räätälöidyt teemat kuin lisäosatkin.

Lue lisää: WordPress-palvelut

Verkkokaupat

WooCommerce taipuu moneen, ja voi toimia myös liiketoiminnan kulmakivenä. Verkkokaupoille tarjoan jatkokehitystä, lisäominaisuuksia, räätälöityjä maksulogiikkaa ja korotettua tukivalmiutta toiminnan varmistamiseksi kriittisinä hetkinä.

Lue lisää: Korotettu valmius

Yllä- ja huolenpito

Palveluvalikoimastani löydät kaiken mitä WP-sivusto tarvitsee, myös kotimaisen ylläpidon ja automatiikkaa hyödyntävän huolenpidon. Palveluitani on myös kivutonta jälleenmyydä omille asiakkaillenne saumattomana osana omia palvelukokonaisuuksianne.

Lue lisää: WP-sivuston huolenpito

Ulkoista työtä joustavasti

Maksat ainoastaan toteutuneista työtunneista 60€ / tunti.

Joustavaa tekemistä

Voit ulkoistaa minulle 2 tai 200 työtuntia. Tarvitsetpa apua yksittäisessä tehtävässä tai kokonaisessa projektissa, itsenäisesti tai yhteistyössä inhouse-tiimisi kanssa tehtäväksi.

Läpinäkyvä projektinhallinta

Saat reaaliaikaisen näkymän projektien tilannenäkymään tehtävätasolla, jossa voit seurata edistymistä ja näet aikataulu-arvioni kunkin tehtävän valmistumiselle.

Laatutaattua koodia

Käytän nykyaikaisia työkaluja tuottamani koodin laadun jatkuvaan varmistamiseen, jotta sivustosta tulee helposti ylläpidettävä ja vaivattomasti jatkokehitettävä.

Modernit kehitystyökalut

Hyödynnän kehitystyössä mm. tekoälyä, Gulp-automaatioita ja erilaisia skriptejä nopeuttaakseni työskentelyäni ja parantaakseni lopputuloksen laatua.

Kaipaako tiimisi lisää osaamista?

Kiitellyistä koulutuksistani löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen, riippumatta onko aihe osallistujille täysin uusi vai ennalta jo tuttu.

WordPress

Editorivartti
Käyttö ja sisällönsyöttö
Sisältöeditoriworkshop
Gutenberg-editori
Advanced Custom Fields
Lisäosien luominen
Teeman luominen
Lohkopohjaisen teeman luominen

Saavutettavuus

Saavutettavuusvartti
Verkkosisällön saavutettavuus-workshop
Verkkosisällön saavutettavuusohjeet (WCAG)
Saavutettavuus koodareille
Saavutettavuus suunnittelijoille
Saavutettavuus sisällönluojille

Tietoturva

Tietoturvavartti
Tietoturvaworkshop
GDPR-workshop
Tietoturvalliset prosessit
Salasanat ja monivaiheinen kirjautuminen
WordPressin kovennus
Tietoturva lisäosakehityksessä
Tietoturva teemakehityksessä

Koulutustyypit

Aihevartit

Tiivitä n. 15min esittelyjä erilaisiin aiheisiin pintapuolisesti, jotka sopivat hyvin suurillekin yleisöille, kuten koko yrityksen henkilöstölle.

Peruskoulutukset

Peruskoulutukset räätälöidään aina jokaiselle kohdeyleisölle alkukyselyn ja tilaajan toiveiden mukaan sisällön, pituuden, lähtötason ja teknisyyden suhteen.

Workshopit

Käytännönläheisiä koulutuspäiviä pienille ja keskisuurille ryhmille. Sisältää alku- ja loppukyselyt, interaktiivisia ryhmätehtäviä ja syvälle aiheeseen meneviä oppitunteja.

Saavutettavuus pähkinänkuoressa!

Legendaarinen Oskarin saavutettavuusvartti vain 120€!

Miksi saavutettavuus on tärkeää huomioida? Mitä se oikeastaan edes on? Mitä vaatimuksia EU:n saavutettavuusdirektiivi tullessaan kesäkuussa 2025?

Koe inspiroiva ja informatiivinen saavutettavuusvartti, jonka menestyksen pohjalta syntyi koko aihevarttien koulutuskokonaisuus. Saavutettavuusvartti sopii erinomaisesti niin yrityspäättäjille, markkinoinnin ammattilaisille kuin verkkosivuja ylläpitävillekin.

Sopii mainiosti esimerkiksi viikkopalavereiden yhteydessä pidettäväksi. Koulutus sisältää esitysmateriaalin ja etänä pidettäessä myös tallenteen vartista.

Varaa saavutettavuusvarttisi nyt!