MagicQ Stadium Connect -valaistusohjausjärjestelmä

Minulta löytyy Oulusta ammattitasoinen valo-ohjain kaikilla herkuilla, jonka saa kuljetettua näppärästi henkilöautossakin. Järjestelmä sopii erinomaisesti sekä esituotantoon visualisointeineen että keikkakäyttöön.

Ohjain ja operaattori

Ammattilainen ja ammattikalusto yhdessä edullisella tuntihinnalla 40€ / tunti + alv.

MagicQ Stadium Connect

MagicQ Stadium Connect kykenee kontrolloimaan jopa 64 universumin ja visualisoimaan 256 universumin verran valoja itsessään ilman lisäprosessointiyksiköitä.

Pinnasta löytyy 10 motorisoitua taustavalaistua liukua ja lisäksi 10 enkooderia flash-painikkeilla. Lähes kaikille MagicQ:n painikkeille löytyy fyysiset painikkeet.

Kattava käyttöliittymä

Käyttöliittymää varten löytyy 24-tuumainen kosketusnäytöllinen AIO-tietokone ja etäohjaukseen 10-tuumainen tabletti. Ubiquitin reititin ja UAP tarjoaa huipputason langalliset ja langattomat yhteydet järjestelmään.

Mukana kulkee aina myös 64-painikkeinen 8×8-midiohjain, johon voi ohjelmoida runsaasti toimintoja lähes täysin vapaasti

Turvallinen ja ergonominen

Ohjausjärjestelmän virransyöttö on UPS-varmistettu vähintään 15 ja jopa 30 minuutiksi riittävällä 500VA:n akustolla.

Ohjausjärjestelmä rakentuu mustaksi verhotulle pöydälle, joka vie tilaa 1,2m x 0,6m. Työtason 93cm korkeus ja satulatuoli säädettävällä korkeudella sekä jalkatuella tarjoavat erinomaiset työskentelyolosuhteet

Nykyaikaista ennakkotuotantoa

Studiossani pystyt teettämään tai tekemään kaikki nykyaikaiset valosuunnittelut ja ennakko-ohjelmoinnit.

Valosuunnittelulla saat renderöidyn 3D-piirroksen siitä, miltä tapahtumasi valaistus voi näyttää. Lisäksi saatavilla on tarvittavat paperit valaistuksen painoista, painojakaumasta, ripustuksista ja virrantarpeesta.

Ennakko-ohjelmoinnilla voidaan säästää kuluja tilavuokrassa, kun lyhyempi rakennusaika valaistukselle riittää valo-ohjelmoinnin valmistuttua jo ennalta studiossa.

Aikakoodin päälle ohjelmointi tarjoaa tarkkoja valo-iskuja sekä monimutkaisia efektejä ajallaan esimerkiksi tanssinäytöksiin sekä kiertueille. Studiossani voidaan ohjelmoida myös aikakoodit.

Helppo kuljettaa jopa henkilöautolla

Järjestelmä liikkuu kolmessa casessa. Lisäksi pöytä ja tuoli kulkevat omina yksikköinään. Kaikki osat mahtuvat hienosti pienemmänkin henkilöauton takakontiin ja takapenkille.

Case 1: ChamSys Stadium Connect + näppäimistö

Case 2: 24-tuuman näyttö sisäänrakennetulla tietokonella + pöytäteline

Case 3: UPS + tarvikelaatikko (reititin, UAP, tabletti, midiohjain)

Laukku 4: Pöytä + pöytälevyt, kulmapalat, juomatelineet

Laukku 5: 4-porttinen ArtNet-node (jos tarvitaan)

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos