Sivustokumppani

Sivustokumppanina autan määrittelemään ja saavuttamaan sivustonne strategiset tavoitteet, varmistamaan sivuston toiminnan ja kehittämään sivustoa suunnitelmallisesti sekä pitkäjänteisesti.

Viikottainen kumppanuuspalaveri

Kumppanina olen läsnä tiiviisti arjessanne viikoittaisten kumppanuuspalavereiden kautta. Tiiviissä ja asiakeskeisissä palavereissa voidaan käydä läpi viikoittain tehdyt toimenpiteet ja priorisoida tulevia toimenpiteitä tärkeysjärjestykseen.

pen on paper

Strateginen kumppanuuspalaveri

Strategisena kumppanina autan määrittelemään tavoitteet sivustolle ja kumppanuudelle. Strategisissa kumppanuus-palavereissa käydään läpi joka toinen kuukausi tavoitteiden toteutumista ja tarvittaessa asetetaan uusia tavoitteita.

Erityishuolenpitoa ja pienkehitystä

Kumppanina huolehdin päivitysten, varmuuskopioiden ja monitoroinnin lisäksi myös ylläpidosta ja nimipalveluista. Kumppanuuteen sisältyy myös yksi työtunti pienkehitystä joka viikko, jonka puitteissa hoituu suurin osa muutos- ja kehitystöistä. Lisätunnit saa tarvittaessa erityisen edulliseen kumppanihintaan.

Kumppani tositarkoituksella!

Sitoutunut kumppani

Kumppanina sitoudun sivustosi toimintaan, kehittämiseen sekä tavoitteiden määrittelyyn ja saavuttamiseen, jopa vuodeksi kerrallaan.

pen om paper

Strategista tekemistä

Kumppanuuden arvoa ei tarvitse arvailla, kun sekä sivuston että kumppanuuden tavoitteita mitataan, seurataan ja kehitetään tiiviisti yhdessä.

Hyvin tavoitettavissa

Heräsikö kysyttävää tai ilmenikö ongelmia? Olen tavoitettavissa matalalla kynnyksellä jokaisessa asiassa, myös arkipäivien ulkopuolella.

Rajattu saatavuus

Kumppanina toimin kulloinkin korkeintaan neljälle asiakkaalle. Näin varmistan palvelun korkean laadun jokaiselle kumppanilleni.

Mistä kumppanuus rakentuu?

WP-sivuston erityishuolenpito ja halutessanne ylläpito

Viikoittainen 30min kumppanuuspalaveri

Strateginen kumppanuuspalaveri joka toinen kuukausi

Pienkehitystä yksi tunti joka viikko

Kaipaatko kumppania?

Sivustokumppanuus nyt vain
677€ / kk tai 7 447€ / vuosi.

Kyllä, 12 kk määräaikaisen kumppanuuden saat 11 kk hinnalla!
Vain kolme kumppanipaikkaa enää saatavilla!

Tarjoan myös edullisempia huolenpitopaketteja