WordPress

WordPress

WordPress ei ole suotta maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jonka päälle on rakennettu 43.2% kaikista maailman sivustoista.

Kauttani saat kaiken mitä tarvitset uuteen tai vanhaan WordPress-sivustoosi jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Kaiken kattavat WP-palvelut

WP-Huolenpito

Huolenpito pidentää WP-sivuston elinkaarta, turvaa sivustoa ja näin maksimoi sivustosta saatavat hyödyt. Sisältää myös WP-optimoidun webhotellin ja yhden domainin.

Huolenpito alk. 90€ / kk / sivusto

WP-Pienkehitys

Pienkehityksellä voidaan luoda olemassa olevalle sivustolle uusia sisältöjä ja ominaisuuksia sekä korjata visuaalisia ja funktionaalisia ongelmia.

Pienkehitys alk. 60€ / h

WP-Terveystarkastus

Tiedätkö onko sivustollasi kaikki kunnossa? Kokonaisvaltainen terveystarkastus paljastaa piilevätkin sairaudet ja luo yksilöllisen hoitosuunnitelman sivustollesi.

Terveystarkastus alk. 90€ / sivusto

Sopiva hinnoittelumalli jokaiselle

Tuntihinnoittelu

Tuntihinnoittelu pohjustaa kaiken tekemisen, ja käytetään pohjana myös urakka- ja tavoitehintojen laskemisessa. Erityisesti pienempiin töihin suosittelen tuntihinnoittelua.

Urakkahinnoittelu

Suuremmissa projekteissa lähes poikkeuksetta tarkka työmäärä elää, ja tällöin tarjoan vaihtoehdoksi riskittömämpää urakkahinnoittelua. Hinta on kiinteä, riippumatta todellisesta työmäärästäni.

Tavoitehinnoittelu

Uutena hinnoittelumallina tarjoan tehokkuuteen kannustavaa tavoitehinnoittelua. Tavoitehinta sovitaan yhdessä kokonaistuntiarvion pohjalta projektin alussa. Mikäli alitan arvion, saan laskuttaa toteutuneiden tuntien lisäksi toteutuneen hinnan ja tavoitehinnan erotuksesta 50%. Mikäli taas ylitän arvion, saan laskuttaa vain 50% toteutuneen hinnan ja tavoitehinnan erosta ensimmäisen 20% ylityksen osalta.

WP-sivustot juuri sellaisena kuin haluat

black and silver laptop computer

WP Editorit

Editorit tarjoavat tavan muokata sivustojen sisältöjä. Eri editorit sopivat eri tilanteisiin; jotkin tarjoavat helppokäyttöisyyttä, toiset monipuolisuutta. Kauttani saat niin edulliset page builderit, räätälöidyt ACF-editorit kuin suorituskykyiset Gutenberg-muokkaukset.

a computer screen with a bunch of text on it

WP Teemat

Teemat ovat virallinen tapa räätälöidä WP-sivuston ulkoasua. Tarjoan nykyaikaisia, responsiivisia ja suorituskykyisiä teemoja ketterästi ja nopeallakin aikataululla.

black flat screen computer monitor

WP Lisäosat

Lisäosilla voidaan luoda uusia ominaisuuksia WordPress-sivustolle oikeaoppisesti. Tarjoan räätälöityjä lisäosia pieniä tai suuria lisäominaisuuksia varten nopeallakin aikataululla.

Moderneja WP-sivustoja

Olen rakentanut WordPress-sivustoja jo kymmenen vuotta, joista neljä viimeisintä päivätyökseni. Olen kerännyt alan parhaita käytäntöjä ja rakentanut omia työkalujani, jotta voisin keskittyä käyttämään työaikani vain olennaiseen.

Automaatiot

Hyödynnän automaatiota työskentelyni tehostamiseksi, ylläpidon nopeuttamiseksi ja tehtyjen töiden raportoimiseksi asiakkailleni.

Tekoäly

Tekoäly on löytänyt nopeasti tiensä arkipäivän tekemiseeni, niin koodaamiseen, kuvien generointiin kuin sisältöjen kirjoittamiseen sekä kääntämiseen eri kielille.

Optimointi

Työstämäni sivustot optimoidaan mittaamalla sen suorituskykyä, saavutettavuutta, parhaita käytäntöjä sekä teknistä hakukoneoptimointia ja korjaamalla löydettyjä virheitä.

Sujuvia projekteja

Kanssani projektien läpivienti on tehokasta ja läpinäkyvää. Rakentamani projektinhallinta-alustan avulla näet 24/7 projektien eri vaiheiden ja tehtävien edistymisen, kuten myös tehtäväkohtaisen deadlinen, tuntiarvion kuin toteutuneetkin työtunnit.

Projektinhallinta-alustan kautta voit myös jättää uusia tehtäviä joko suoraan tehtäväksi tai työarvion tekemistä varten.

Tehtävien edistymisestä saat myös halutessasi automaattiset sähköposti-ilmoitukset.

WP-sivustot kaikilla herkuilla

black remote control on white surface

Progressiiviset Web-Applikaatiot (PWA:t)

WordPress-sivuston voi kääntää edullisesti PWA:ksi, jolloin sivuston voi asentaa laitteelle aivan kuten laitteen omat sovelluksetkin. PWA:n etuja ovat mm. sivuston toimiminen ilman nettiyhteyttä, push-notifikaatiot ja monet muut laitteiden omat sovellusrajapintaominaisuudet.

Verkkokaupat

WordPress-sivustolle voi lisätä helposti turvallisen WooCommerce-verkkokaupan, johon saa kotimaiset maksu- ja toimitustavat. Verkkokauppa-alusta ymmärtää niin fyysiset kuin virtuaalisetkin tuotteet ja palvelut.

turned on monitoring screen

Integraatiot

Elämä muuttuu helpommaksi, kun verkkosivustosi juttelee suoraan muiden käyttämiesi järjestelmien kanssa. Kauttani saat valmiiden integraatioiden aktivoinnin tai tarvittaessa täysin räätälöityjen integraatioiden kehittämisen.

Saisiko olla sivustoprojekti?

Olen erikoistunut sivustojen toteuttamiseen, mutta kauttani voit saada myös kokonaiset, kattavat mainostoimisto-tason sivustoprojektit. Verkostoistani löytyy niin hyviksi todettuja suunnittelijoita, sisällön tuottajia, kuvaajia, kääntäjiä, kuin SEO- ja markkinointipuolen asiantuntijoitakin, joiden rautaista osaamista voin suositella lämpimästi.

Pitkän WP-kokemukseni ja mainostoimistovuosieni tuella voin myös toimia tukenasi ulkopuolelta tilattavien verkkosivuprojektien tilaamisessa ja toteutuksessa konsultoiden siinä missä tarvitset lisäosaamista.

Vastaanota ilmoituksia Kyllä Ei kiitos